Луната е в знак Скорпион до 18:01ч на 30 юни Когато Луната

...
Луната е в знак Скорпион до 18:01ч на 30 юни
Когато Луната
Коментари Харесай

Изходът от събитията ще е трудно предсказуем

Луната е в символ Скорпион до 18:01ч на 30 юни

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни прекарвания, демонстрират податливост към отмятане и сръдни. Време, в което се демонстрират мощни пристрастености и стремежи. Човек е по-активен в сравнение с в другите интервали, демонстрира настъпателност, сдържаност, непоносимост, колебливост, нараснала сензитивност към засегнатост. Не би трябвало да се вземат прибързани решения. Силно нараства половото предпочитание. Често се появява възприятие на ревнивост през този интервал.

Енергията в тези дни работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:58ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия.

Пасивността е нежелателна, само че не би трябвало също по този начин да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходима е повече нерешителност и внимание във всички каузи. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Можете да се грижите за околните си, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем.

Благоприятно за:

добър ден за дотъкмяване на започнатото;

за креативна работа;

за научна дейност;

за пътуване;

за подкастряне. (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно за:

за нови каузи и начинания;

за бизнес каузи и търговия - вероятни са загуби;

за финансови операции;

за покупко-продажба на недвижими имоти;

за другарство – (възможно е да избухне агресия);

за отмора (само кратка);

за физически натоварвания;

за подписване на брак.

Убийството на всяко живо създание в този ден е противопоказано. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е невероятно. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Следва 12 лунен ден от 16:58ч на 29 юни до 18:13ч на 30 юни

Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР